Uusi sähkösopimus heti

Voit tehdä uuden sähkösopimuksen joka astuu heti voimaan kätevästi netissä. Uusi sähkösopimus kannattaa tehdä vaikka Fortumin kautta, niin saat kuukauden sähköt kaupan päälle!

Z

Kilpailuta sähkö

Lue miten sähkö kilpailutetaan

h

Uusi sähkösopimus

Lue lisää sähkösopimuksen tekemisestä

Sähkövertailu

Vertaa sähköyhtiöt ennen ostamista

Sähkötarjoukset

Tämän hetken parhaat sähkötarjoukset

Uusi sähkösopimus muuton tai kilpailutuksen yhteydessä

Kun edessä on muutto uuteen kotiin, yksi tärkeimmistä muistettavista tehtävistä on sähkösopimuksen solmiminen. Kun teet sähkösopimuksen hyvissä ajoin ennen muuttoa, voit varmistua siitä, että sähköt ovat päällä uudessa kodissa jo muuttohetkellä. Uuden sähkösopimuksen voi tehdä myös muulloin kuin muuton yhteydessä. Sähkön kilpailuttaminen on tänä päivänä suosittua, sillä se onnistuu helposti verkossa. Kilpailutus on myös kannattavaa, sillä uuteen sähköntoimittajaan vaihtamalla voi pitkässä juoksussa säästää huomattavasti. Tästä syystä omaa sähkösopimusta kannattaakin kilpailuttaa säännöllisin väliajoin.

Sähkön kilpailuttaminen on kätevää esim. Zmartan avulla. Siellä voit kilpailuttaa 15 sähköyhtiötä yhdellä lomakkeella. Klikkaa tästä sähkön kilpailutukseen!

Olipa sitten kyseessä muutto tai tarkoituksena on kilpailuttaa voimassa oleva sähkösopimus, sopimuksen tekeminen käy helposti. Sähköyhtiölle ilmoitetaan sen kohteen osoite, jonne sähkö toimitetaan. Lisäksi sähköntoimittaja tarvitsee tiedon asunnon pinta-alasta sekä arvion vuosittaisesta kulutuksesta. Vuosittaisen kulutuksen arvioinnissa helpottaa aikaisemman sähkölaskun lukema, mikäli sellainen on saatavilla. Jos taas edessä on muutto uuteen osoitteeseen, tuleva sähköyhtiösi voi tehdä arvion vuosikulutuksesta asunnon pinta-alan, taloudessa asuvien henkilöiden lukumäärän ja lämmityksen tyypin perusteella.

Sähköyritystä kilpailutuksessa

Keskimääräinen vuosisäästö

Valitse sinulle sopivin sähkösopimustyyppi

Uusi sähkösopimus vaatii tänä päivänä huomattavan vähän vaivannäköä, ja sopimuksen voi solmia hetkessä joko verkossa tai puhelimitse. Ennen sähkösopimuksen uusimista ja eri sähköyhtiöiden tarjoamien sopimusten kilpailutusta kannattaa kuitenkin ottaa huomioon se, minkä pituinen voimassa olevan sähkösopimuksen irtisanomisaika on. Jos sinulla on määräaikainen sähkösopimus, on sopimus hyvin todennäköisesti vuoden pituinen ja sopimusta tehdessäsi olet sitoutunut kyseisen sähköyhtiön asiakkaaksi ennalta määritellyn jakson ajaksi. Sähköyhtiöstä toiseen vaihtaminen onnistuu tällaisen sopimuksen yhteydessä kyseisen määräajan umpeuduttua. Jos taas sähkösopimuksesi on toistaiseksi voimassa oleva, voit kilpailuttaa sopimuksesi ja vaihtaa sähköyhtiötäsi milloin tahansa.

Kun nykyisen sähkösopimuksen irtisanomisaika on selvillä ja olet nykyisen sopimuksesi puolesta valmis vaihtamaan uuteen, sopimuksen tyyppi kannattaa ottaa huomioon myös tulevan sähkösopimuksen valinnassa. Mikäli päädyt valitsemaan määräaikaisen sähkösopimuksen, sähköntoimittaja sitoutuu myymään sinulle sähköä ennalta sovittuun hintaan sen ajan, kun sopimus on voimassa.

Jos valintasi osuu puolestaan toistaiseksi voimassa olevaan sopimukseen, sinulle tarjotaan sähköä tiettyyn hintaan, joka on voimassa ainoastaan sopimuksen tekohetkellä. Uusien asiakkaiden kohdalla tämä tarkoittaa yleensä sitä, että sähköyhtiö tarjoaa sähköä normaalia edullisempaan hintaan. Toistaiseksi voimassa olevan sopimuksen kohdalla on kuitenkin syytä muistaa se, että sähköyhtiö voi muuttaa sähkön hintaa sopimuksen solmimisen jälkeen. Tällaisen sopimuksen valitessaan hintoja kannattaa seurata jokaisesta sähkölaskusta ja tehdä tarvittaessa uusi kilpailutus, mikäli sähkön hinnassa alkaa tapahtua nousua.

Vertaa sähkön hinnat 15 sähköyhtiöllä ilmaiseksi!

VertaaEnsin tarjoaa kätevää ja maksutonta sähkön hintavertailua. Täytä lyhyt lomake ja säästä jopa 38% nykyisestä laskustasi.

Kilpailuttaminen on erittäin helppoa. Täytä tiedot, löydä edullisin tarjous ja tee tilaus. Sähkö kytketään päälle valitsemanasi päivänä!

Sähkösopimus heti verkossa kilpailuttamalla

Kiinnostaako sinua saada uusi sähkösopimustarjous mahdollisimman vaivattomasti? Sivustomme kilpailutuslomakkeen avulla vertailet eri sähköntoimittajien sopimuksia verkossa, helposti ja kätevästi. Vertaa sivustollamme eri sähköyhtiöiden tarjoamia sähkösopimuksia ja voit säästää mukavasti tulevissa sähkölaskuissa. Kun sinulle sopivin ja mieluisin sähkösopimustarjous löytyy, etkä ole sidottu määräaikaiseen sopimukseen, sinun on mahdollista saada uusi sähkösopimus heti voimaan.