Sähkövertailu

Sähkövertailu kannattaa aina ennen uuden sopimuksen tekemistä. Alla olevan linkin avulla vertailet sähköjä kätevästi ja kilpailutat sähkösopimuksen yhdellä hakemuksella.

Z

Kilpailuta sähkö

Lue miten sähkö kilpailutetaan

h

Uusi sähkösopimus

Lue lisää sähkösopimuksen tekemisestä

Sähkövertailu

Vertaa sähköyhtiöt ennen ostamista

Sähkötarjoukset

Tämän hetken parhaat sähkötarjoukset

Vertaa sähkön hinnat 15 sähköyhtiöllä ilmaiseksi!

VertaaEnsin tarjoaa kätevää ja maksutonta sähkön hintavertailua. Täytä lyhyt lomake ja säästä jopa 38% nykyisestä laskustasi.

Kilpailuttaminen on erittäin helppoa. Täytä tiedot, löydä edullisin tarjous ja tee tilaus. Sähkö kytketään päälle valitsemanasi päivänä!

Sähkövertailu

Alla oleva sähkövertailu on Espoossa sijaitsevalle sähkölämmitetylle rivitaloasunnolle.
Tee oma vertailusi klikkaamalla tästä!

Sähkön hintavertailu on helppoa ja kannattavaa

Sähkövertailu on tänä päivänä suosittua, sillä se onnistuu helposti ja nopeasti verkossa. Kun tarjolle saa hetkessä omaan sähkön käyttökohteeseen hinnoiltaan parhaat sähkötarjoukset usealta eri sähköyhtiöltä, uuden sähkösopimuksen valitseminen on vaivatonta. Sähkön hintavertailu kannattaa siitä syystä, että sen avulla voi säästää pitkässä juoksussa huomattaviakin summia selvää rahaa. Tästä johtuen monet kilpailuttavatkin sähkösopimuksensa säännöllisesti. Säännöllinen kilpailutus ja uuteen sähköntoimittajaan vaihtaminen onnistuvat toistaiseksi voimassa olevan sähkösopimuksen haltijalla miten usein tahansa, kun taas määräaikaisen sopimuksen haltija voi vaihtaa sähköntoimittajaa nykyisen sopimuksen voimassaolon päättyessä. Määräaikaiset sähkösopimukset sitovat useimmiten vuoden pituiseen asiakkuuteen.

Sähkön kilpailuttaminen on kätevää esim. Zmartan avulla. Siellä voit kilpailuttaa 15 sähköyhtiötä yhdellä lomakkeella. Klikkaa tästä sähkön kilpailutukseen!

 

Sähkövertailu onnistuu helpoimmin ja nopeimmin verkossa. Vältyt tekemästä sähkön hintavertailun itse, kun annat kätevän kilpailutuslomakkeemme tehdä kaiken työn puolestasi. Annettuasi lomakkeelle perustiedot, joiden avulla kartoitetaan sinulle sopivimpia sähkösopimuksia, saat esille hetkessä tarpeisiisi parhaiten sopivat ja edullisimmat hinnat tarjoavat sähkösopimukset. Parhaan vaihtoehdon löydettyäsi uuden sähkönmyyntisopimuksen tekeminen käy vaivatta, sillä Suomessa eri sähköyhtiöt hoitavat keskenään ne toimenpiteet, jotka liittyvät sähköntoimittajan vaihtamiseen.

Sähköyritystä kilpailutuksessa

Keskimääräinen vuosisäästö

Sähkövertailussa huomioon otettavia seikkoja

Sähkön hinta määräytyy sähkön käyttömäärän, asunnon pinta-alan ja sähkötyypin mukaan. Kun aikeissa on vertailla eri sähköyhtiöiden tarjoamien sopimusten hintaa, sopimustyypin valinnassa huomiota kannattaa kiinnittää omaan sähkötyyppiin. Sähkölämmitteiseen kotiin kannattaa esimerkiksi valita sähkösopimus, joka tarjoaa muita sähköntoimittajia edullisemman hinnan sähkölämmityksen ollessa päällä.

Sopimuksen tekohetkellä määritettävä sähkön hinta on voimassa vain toistaiseksi, mikäli kyseessä on toistaiseksi voimassa oleva sopimus. Jos taas uuden sähkösopimuksen valinta osuu toistaiseksi voimassa olevaan sopimukseen, sähköyhtiö voi toisin sanoen nostaa sähkön hintaa milloin tahansa sopimuksen aikana. Tästä syystä tällaisen sopimuksen valitessa sähkön hinnan kannattaa seurata säännöllisesti. Toistaiseksi voimassa olevalla sopimuksella on kuitenkin oma huomattava etunsa – sen voi nimittäin irtisanoa milloin tahansa. Näin ollen kilpailuttaminen ja uuteen sähkösopimukseen vaihtaminen käy nopeasti tilanteissa, joissa huomaat nykyisen sähköntoimittajan nostaneen hintojaan.

Valitessasi määräaikaisen sähkösopimuksen voit kilpailuttaa sähkön ja vaihtaa uuteen sähköyhtiöön siitä lähtien, kun nykyinen sopimuksesi päättyy. Vaikka määräaikainen sähkösopimus sitookin sinut asiakkaaksi ennalta määritellyksi ajaksi, on sillä myös oma etunsa. Määräaikaisen sopimuksen valitsemalla vältyt nimittäin seuraamasta sähkön hinnan kehitystä, sillä sähköntoimittaja sitoutuu sopimusta tehdessä toimittamaan sinulle sähköä ennalta sovittuun hintaan koko sopimuksen voimassaolon ajan. Molemmilla sähkösopimustyypeillä on siis omat etunsa ja voit vapaasti valita niiden väliltä itsellesi sopivimman vaihtoehdon.

Vertaa sähkön hinnat 15 sähköyhtiöllä ilmaiseksi!

VertaaEnsin tarjoaa kätevää ja maksutonta sähkön hintavertailua. Täytä lyhyt lomake ja säästä jopa 38% nykyisestä laskustasi.

Kilpailuttaminen on erittäin helppoa. Täytä tiedot, löydä edullisin tarjous ja tee tilaus. Sähkö kytketään päälle valitsemanasi päivänä!

Säästä sähkölaskuissa tekemällä sähkövertailu meillä

Sähkön hintavertailu käy sivustollamme miellyttävästi ja nopeasti. Syöttämällä kilpailutuslomakkeeseemme tarvittavat tiedot saat hetkessä esille ne sähköntoimittajat, jotka tarjoavat tarpeisiisi parhaimmin vastaavat sähkötarjoukset. Voit tehdä kilpailuttamisen milloin tahansa se sinulle parhaiten sopii, ja mikäli nykyinen sopimuksesi on voimassa toistaiseksi, voit vaihtaa sähköyhtiötäsi kuinka usein tahansa. Vertaa nyt sivustollamme eri sähköyhtiöiden tarjoamia sähkösopimuksia ja säästä tulevissa sähkölaskuissa selvää rahaa!