Kilpailuta sähkösopimus

Sähkösopimuksen kilpailuttaminen kannattaa aina. Keskimääräinen vuosisäästö on jopa 187 € ja kilpailuttaminen kestää vain 5-10 minuuttia.

Z

Kilpailuta sähkö

Lue miten sähkö kilpailutetaan

h

Uusi sähkösopimus

Lue lisää sähkösopimuksen tekemisestä

Sähkövertailu

Vertaa sähköyhtiöt ennen ostamista

Sähkötarjoukset

Tämän hetken parhaat sähkötarjoukset

Vertaa sähkön hinnat 15 sähköyhtiöllä ilmaiseksi!

VertaaEnsin tarjoaa kätevää ja maksutonta sähkön hintavertailua. Täytä lyhyt lomake ja säästä jopa 38% nykyisestä laskustasi.

Kilpailuttaminen on erittäin helppoa. Täytä tiedot, löydä edullisin tarjous ja tee tilaus. Sähkö kytketään päälle valitsemanasi päivänä!

Sähkösopimusten kilpailuttaminen käy helposti ja kätevästi

Sähkösopimuksen kilpailutus kannattaa, sillä tarjolla on lukuisia eri sähköyhtiöitä monine erilaisine sopimuksineen. Sähkön kilpailutus ei vie paljonkaan aikaa, mutta sen tarjoamat hyödyt voivat pitkässä juoksussa olla huomattavia. Mikäli voimassa oleva sähkösopimus ei ole määräaikainen, sähkösopimuksen voi kilpailuttaa miten usein tahansa. Määräaikaiset sähkösopimukset ovat yleensä vuoden mittaisia, joten mikäli oma sopimuksesi on sellainen, voit vaihtaa sähköyhtiöstä toiseen määräajan umpeuduttua.

Sähkön kilpailuttaminen on kätevää esim. Zmartan avulla. Siellä voit kilpailuttaa 15 sähköyhtiötä yhdellä lomakkeella. Klikkaa tästä sähkön kilpailutukseen!

 

Sähkön kilpailuttaminen tapahtuu siten, että eri sähköyhtiöiden tarjoamia sähkösopimuksia vertaillaan toisiinsa, ja niiden joukosta valitaan omiin tarpeisiin sopivin ja edullisin vaihtoehto. Parhaimman vaihtoehdon löydyttyä tehdään uusi sähkönmyyntisopimus halutun sähköntoimittajan kanssa. Suomessa sähköntoimittajan vaihtaminen käy helposti ja vaivattomasti, sillä eri sähköyhtiöt hoitavat keskenään sähköyhtiön vaihtamiseen liittyvät toimenpiteet

Sähköyritystä kilpailutuksessa

Keskimääräinen vuosisäästö

Sähkön kilpailutus – kilpailuttamisessa huomioon otettavia seikkoja

Sähkön kilpailuttaminen sujuu helpoiten vertaamalla viimeisintä sähkölaskua eri sähköyhtiöiden tarjoamiin sopimuksiin. Sähkö on mahdollista kilpailuttaa myös ilman sähkölaskua, kun tiedossa on halutun kohteen osoite ja sähkön vuosikulutus osataan suurin piirtein arvioida. Sopimustyypin valinnassa kannattaa kiinnittää huomiota omaan sähkönkäyttöön. Jos koti on esimerkiksi sähkölämmitteinen, kannattaa valita sähkösopimus, jossa hinta on edullinen sähkölämmityksen ollessa päällä.

Uutta sähkösopimusta etsiessä kannattaa kiinnittää hintojen lisäksi huomiota myös siihen, onko kyseessä määräaikainen vai toistaiseksi voimassa oleva sopimus. Määräaikainen sähkösopimus tarkoittaa sitä, että sähköntoimittaja sitoutuu myymään sähköä sopimuksessa määritellyn ajan ennalta sovittuun hintaan. Toistaiseksi voimassa olevissa sopimuksissa puolestaan uusille asiakkaille tarjotaan usein sähköä normaalia edullisempaan hintaan, mutta sähkön hinta voi muuttua sopimuksen teon jälkeen, joten tällaisen sopimuksen tehdessään hintojen kehitystä kannattaa seurata.

Kun aikeissa on sähkösopimuksen kilpailuttaminen, huomioon kannattaa ottaa myös se, että Suomessa sähkönsiirron kilpailutus ei ole mahdollista. Tämä johtuu siitä, että paikallinen sähkönjakeluyhtiö myy aina sähkönsiirron. Mikäli valitset sähkön toimittajaksi muun kuin kyseisen jakeluyhtiön, sinua siis laskutetaan kahdesta eri sähköyhtiöstä – toinen niistä veloittaa käyttösähköstä ja toinen sähkön siirrosta.

Vertaa sähkön hinnat 15 sähköyhtiöllä ilmaiseksi!

VertaaEnsin tarjoaa kätevää ja maksutonta sähkön hintavertailua. Täytä lyhyt lomake ja säästä jopa 38% nykyisestä laskustasi.

Kilpailuttaminen on erittäin helppoa. Täytä tiedot, löydä edullisin tarjous ja tee tilaus. Sähkö kytketään päälle valitsemanasi päivänä!

Kilpailuta sähkösopimukset vaivattomasti verkossa

Tehdessäsi uuden sähkösopimuksen nykyiseen osoitteeseesi sinun ei tarvitse huolehtia itse nykyisen sähkösopimuksesi irtisanomisesta, vaan sen sijaan uusi sähköyhtiö ilmoittaa puolestasi sopimuksen siirrosta nykyiselle sähköntoimittajallesi. Jos taas olet muuttamassa, jotkut sähköyhtiöt tarjoavat sopimusta tehtäessä mahdollisuuden valtuuttaa uuden myyjän irtisanomaan sähkösopimuksesi edellisen sähköntoimittajan kanssa. Mikäli valitsemasi sähköyhtiö ei tarjoa tällaista palvelua, nykyisen sähkösopimuksen irtisanominen käy helposti ottamalla yhteyttä sähköyhtiöön ja pyytämällä sopimuksen katkaisemista muuttopäivänä.

Vertaamalla sivustollamme eri sähköyhtiöiden tarjoamia sähkösopimuksia voit säästää sähkökuluissasi huomattavan määrän selvää rahaa. Syötä pyydetyt tiedot helppokäyttöiseen kilpailutuslomakkeeseemme ja saat tarjolle saatavilla olevat parhaat ja edullisimmat sähkösopimukset. Sähkösopimusten kilpailutus verkossa käy vaivattomasti ja nopeasti – hieman aikaa panostamalla voit vaihtaa nykyisen sopimuksesi kannattavampaan vaihtoehtoon. Kilpailuta sähkösopimukset nyt ja voit alkaa säästää sähkön hinnassa mahdollisimman nopeasti!